Благодаря ти за тези 26 години абсолютно щастие. Да, дори през последните

...
Благодаря ти за тези 26 години абсолютно щастие. Да, дори през последните
Коментари Харесай

Юлия за Алексей Навални: 26 г. аблолютно щастие, караше ме да се смея дори от затвора

Благодаря ти за тези 26 години абсолютно благополучие. Да, даже през последните три години на благополучие. За любовта, за това, че постоянно ме поддържаше, за това, че ме караше да се дръзвам даже от пандиза, за това, че постоянно си мислил за мен. 

Това написа брачната половинка на руския опозиционер – Юлия. По-рано през днешния ден се състоя погребението на Навални. Хиляди хора се събраха пред църквата " Света Богородица ", с цел да си вземат последно довиждане. 

Не знам по какъв начин да пребивавам без теб, само че ще се опитам да те направя там горе благополучен поради мен, ще се опитам да се гордееш с мен. Не знам дали мога да се оправя или не, само че ще опитам, споделя още Навалная. 

Със сигурност ще се срещнем един ден. Имам толкоз доста неразказани истории за теб и имам толкоз доста песни, непокътнати за теб в телефона ми, глупави и смешни, почтено казано, ужасни песни, само че те са за нас и в действителност желаех да ги чуеш. И в действителност желаех да те виждам по какъв начин ги слушаш, по какъв начин се смееш, а това ме прегръщаш. Обичам те вечно. Почивай в мир, приключва Юлия Навалная. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР